Dierenverzorgingsdienst

Dieren zijn goed voor uw gezondheid.  

Zij zorgen voor; beweging, aandacht, afleiding, liefde, troost, contact, rust en ontspanning, leven mee en voelen aan, kameraadschap, minder eenzaamheid, verlaging van bloeddruk en vermindering van stress.

Dat alles zorgt ervoor dat wij ook goed voor ze zorgen, 7 dagen per week.

Onze ervaring is dat veel dieren in hun eigen leefomgeving willen blijven. Ook is dat voor hun baasjes een stuk makkelijker. Als u Dierenzorg thuis inschakelt is dat mogelijk. Dierenzorg thuis komt bij u thuis om uw dier(en) te verzorgen zodat u met een gerust hart weg kunt.

 

Wanneer

Voor uw dagje, weekendje of weekje weg maar ook voor een last-minute vakantie. U moet (over)werken, u bent ziek of uw dier is ziek of u bent niet in de gelegenheid uw dier te verzorgen. Ook als uw dier medische zorg nodig heeft. Uw dier ontvangt de verzorging en dierenliefde die het verdient.

 

Welke dieren

Onze dierenservice is er voor huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels, vissen maar ook voor kleine erfdieren die voor hobby worden gehouden zoals schapen, geiten en varkentjes.  

dierenverzorgingsdienst                                                                                     Voordelen

Standaard:

Minimaal 1 dierbezoek per dag (meerdere bezoeken zijn mogelijk, zie hiervoor ons gereduceerde tarief). Onze standaard zorg bestaat een gezondheidscheck, eten geven, drinken verversen en hok/bak/kooi verschonen en het geven van aandacht. Bevindingen achterlaten op schrift, via mail of WhatsApp. Verder zijn andere wensen altijd bespreekbaar.

Extra zorg

Revalidatie, training, begeleiding bij dierenarts enz.

Speciale zorg

Het toedienen van medicatie, zalven, oogdruppels, wormenkuur, vlooienbestrijdingsmiddel, teken verwijderen, wondverzorging, verband verwisselen, nagels knippen, enz. U dient er wel voor te zorgen dat de benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn zoals medicijnen, verbandmiddelen, zalf, desinfectie vloeistof etc.

Meer weten?

Neem gerust Contact met ons op.

 

  • persoonlijke aandacht
  • vakkundige verzorging
  • routine blijft gewaarborg tijdens uw afwezigheid
  • in vertrouwde omgeving
  • onafhankelijk van buren, familie of kennissen
  • snel geregeld
  • geen verplichte afname
  • ook voor eenmalige zorg