Werkwijze

 

Kennismaking 

Als u contact met mij opneemt, kom ik eerst langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij maakt u kennis met mij en observeer ik uw dier(en). We bespreken uw wensen en mijn mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bevalt de kennismaking en hebben we een klik? Dan gaan we door met het intakegesprek.

Intakegesprek

Hierin bespreken we het karakter, de eetgewoontes, belangrijke zaken van uw dier(en) en uw wensen welke worden ingevuld in de zorgovereenkomst. Op deze manier kunnen wij de routine zoveel mogelijk waarborgen tijdens uw afwezigheid.

Besluit u met mij verder te gaan, volgt een definitieve zorgovereenkomst met algemene voorwaarden en een eventueel sleutelcontract via de post of via mail.

Contact tijdens uw afwezigheid

Na mijn eerste dierbezoek ontvangt u van mij een berichtje via sms, WhatsAp of mail over hoe alles is gegaan. Ook is er tussentijds contact indien nodig.

Na mijn laatste bezoek stuur ik u een berichtje met de vraag of u op de doorgegeven tijd weer thuis bent. Bij het uitblijven van een reactie, nemen wij contact op met de door u opgegeven contactpersoon voor noodgevallen.

Ik ga in ieder geval door met de zorg totdat de zorg weer is overgenomen.

Verder bent u natuurlijk vrij om contact met mij op te nemen om te horen hoe het gaat. 

Annuleringen

Geef annuleringen zo snel mogelijk door via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Sleutelcontract
PDF – 46,3 KB 458 downloads